CRAFTMANSHIP BY HERITAGE

 

För oss ska ett besök på en barbershop vara lite som att uppleva en resa; drömma sig bort en stund och bli ompysslad medan man lyssnar på skön musik i en miljö som minner om 20-talet. Barberare i vita rockar, dofter och detaljer som kittlar fantasin och ger plats för reflexion.  Låta tiden stanna ett ögonblick, zooma ut från en alltmer stressig vardag och få lite tid för sig själv.  Få en totalupplevelse med alla sinnen närvarande och där du inte vill att behandlingen ska ta slut.  


Med inspiration från 1920-talets Manhattan, har vi skapat en unik miljö för dig som söker en annorlunda upplevelse, så långt från engångshyvlar du kan komma. Vi erbjuder förstklassiga behandlingar med varma handdukar,  nackmassage, knivrakningar samt hår- och skäggklippningar.


I butiken hittar du allt som har med manlig skönhetsvård att göra, rakartiklar och accessoarer  - ett brett utbud av utvalda och unika produkter.  

 

Välkommen att boka en tid!

 

 

~ VÅRA BEHANDLINGAR ~

 

HÅR

 

Regular Cut, 1 tim

Hårklippning inkl. tvätt, föning & styling.

 

Pris: 800 kr

 

Regular Cut & Shave, 2 tim

Klippning inkl. tvätt, föning & styling samt rakning med tre varma omslag.

Rakningen avslutas med ett kallt och uppfriskande omslag.

 

Pris: 1.600 kr

 

Color, 1 tim

Färgning av hår, tvätt, föning samt styling.

 

Pris: 800 kr

 

Regular Cut & Color, 1,5 tim

Klippning, färgning inkl. tvätt, föning & styling.

 

Pris: 1.600 kr

 

 

SKÄGG

 

Mr Classic Beard Cut, 30 min

Skägget klipps med sax/maskin till en passande form.

 

Pris: 460 kr

 

Regular Cut & Beard Cut, 1,5 tim

Klippning, tvätt samt föning & styling. Skägget klipps med sax/maskin till en passande form.

 

Pris: 1.200 kr

 

 

RAKNING MED KNIV

 

Mr Classic Beard Cut & Shave, 1 tim

Skäggklippning och en klassisk rakning med tre varma omslag. Rakningen avslutas med ett kallt och uppfriskande omslag. Obs! För denna behandling krävs att skägg/mustasch sparas.

 

Pris: 800 kr

 

Sugar Hill Cut Throat Shave, 1,5 tim

Rengöring av ansiktet, följt av massage i rakolja, intvålning och ett varmt omslag. Därefter upprepas intvålning och varmt omslag än en gång. Första rakningen, ny intvålning och nytt omslag appliceras. Under följande två omslag ges nack- och axelmassage. Efter andra rakningen avslutas behandlingen med en finishrakning i olja, en avslappnande ansiktsmassage samt ett kallt och uppfriskande omslag.

 

Pris: 1.200 kr

 

OE7 (Old English 7 Towel Service), 2 tim.

Inleds med en skön, avslappnande schamponering och hårbottenmassage. Sedan följer rengöring av ansiktet, massage i rakolja, intvålning och ett varmt omslag. Därefter upprepas intvålning och varmt omslag två gånger. Sedan startar första rakningen, ny intvålning och nytt omslag appliceras. Under följande fyra omslag ges en avkopplande nack- och axelmassage samt rakning från sida och mothårs. Behandlingen avslutas med en finishrakning i olja, en skön avslappnande ansiktsmassage samt ett kallt och uppfriskande omslag.

 

Pris: 1.600 kr

 

Tid som ej avbokats senast 24 timmar innan behandling måste tyvärr debiteras. Tack för er förståelse!

 

 

 

OUR TEAM

 

Our team consists of competent and internationally experienced barber with a solid and long working-knowledge of fashion, trends, aesthetics and traditions. A team composed to meet all requirements that our diverse clientele may have and where knowledge of trends around the world is of great importance.