CRAFTMANSHIP BY HERITAGE

 

För oss ska ett besök på en barbershop vara lite som att uppleva en resa; drömma sig bort en stund och bli ompysslad medan man lyssnar på skön musik i en miljö som minner om 20-talet. Barberare i vita rockar, dofter och detaljer som kittlar fantasin och ger plats för reflexion.  Låta tiden stanna ett ögonblick, zooma ut från en alltmer stressig vardag och få lite tid för sig själv.  Få en totalupplevelse med alla sinnen närvarande och där du inte vill att behandlingen ska ta slut.  


Med inspiration från 1920-talets Manhattan, har vi skapat en unik miljö för dig som söker en annorlunda upplevelse, så långt från engångshyvlar du kan komma. Vi erbjuder förstklassiga behandlingar med varma handdukar,  nackmassage, knivrakningar samt hår- och skäggklippningar.

 

 Nöjd kund-garanti gäller hos oss. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd. Om resultatet inte motsvarar det vi kom överens om, gör vi om det kostnadsfritt till dess önskat resultat är uppnått. 


I butiken hittar du allt som har med manlig skönhetsvård att göra, rakartiklar och accessoarer  - ett brett utbud av utvalda och unika produkter.  

 

Välkommen att boka en tid!

 

 

~ VÅRA BEHANDLINGAR ~

 

HÅR

 

Regular Cut, 1 tim

Ditt besök börjar med en konsultation där vi pratar om hur du tänker kring din frisyr. Sedan följer hårtvätt med lätt skalpmassage, klippning samt föning & styling. Vi hjälper dig gärna med tips och råd kring produkter för just ditt hår.

 

Pris: 880 kr

 

Trim - 30 min

Quick fix, där det inte bör ha gått mer än 1 mån sedan du sist klippte dig. Fördel om du kommer med tvättat hår, fritt från stylingprodukter.

 

Pris: 560 kr

 

Regular Cut & Shave, 2 tim

Klippning enligt ovan samt rakning med tre varma omslag. Du väljer själv om du vill behålla skägget, som i så fall klipps till önskad form och där vi enbart rakar kantlinjer och hals, eller om du vill bli slätrakad. Rakningen avslutas med ett kallt och uppfriskande omslag. Vi använder oljor och krämer anpassade efter din hudtyp.

 

Pris: 1.750 kr

 

Color, 1 tim

Vi kommer gemensamt fram till vilken nyans som ska skapas. Färg appliceras och när verkningstiden gått följer  tvätt med lätt skalpmassage, föning samt styling enligt önskemål.

 

Pris: 930 kr

 

Regular Cut & Color, 2 tim

Klippning och färgning enligt ovan inkl. tvätt med lätt skalpmassage, föning & styling.

 

Pris: 1.750 kr

 

 

SKÄGG

 

Mr Classic Beard Cut, 30 min

Ditt besök inleds med en konsultation, där vi gemensamt bestämmer önskad stil och längd på ditt skägg. Skägget klipps sedan med sax/maskin till en passande form.

 

Pris: 500 kr

 

Regular Cut & Beard Cut, 1,5 tim

Ditt besök inleds med en konsultation, där vi går igenom vilka önskemål du har gällande ditt hår och skägg. Sedan följer hårtvätt med lätt skalpmassage samt föning & styling. Skägget klipps med sax/maskin till en passande form.

 

Pris: 1.320 kr

 

 

RAKNING MED KNIV

 

Mr Classic Beard Cut & Shave, 1 tim

I den här behandlingen klipps ditt skägg till önskad form, sedan följer en klassisk knivrakning med tre varma omslag. Lämpliga oljor och krämer appliceras under behandlingen. Rakningen avslutas med ett kallt och uppfriskande omslag. Obs! För denna behandling krävs att skägg/mustasch spara, önskar du bli slätrakad välj istället Sugar Hill shave.

 

Pris: 880 kr

 

Business Shave, 1 tim

En klassisk rakning medhårs, där puts av halshår/öron/ögonbryn erbjuds om så önskas.

 

Pris: 880 kr

 

Sugar Hill Cut Throat Shave, 1,5 tim

Vår mest populära present! Under denna klassiska knivrakning får du rengöring av ansiktet,  massage i rakolja, intvålning och sammanlagt fem varma omslag som hjälper oljor och krämer att mjuka upp skäggstråna så att de lättare kan skäras av. En avkopplande nack- och axelmassage ges under tiden de varma handdukarna är applicerade. Behandlingen avslutas med en finishrakning i olja, en avslappnande ansiktsmassage samt ett kallt och uppfriskande omslag.

 

Pris: 1.320 kr

 

OE7 (Old English 7 Towel Service), 2 tim.

Inleds med en skön, avslappnande schamponering och hårbottenmassage med inpackning. Sedan följer rengöring av ansiktet, massage i rakolja, intvålning och sammanlagt 7 varma omslag, under vilka ges en avkopplande nack- och axelmassage samt rakning från medhårs, vertikalt och  mothårs. Behandlingen avslutas med en finishrakning i olja, en skön avslappnande ansiktsmassage samt ett kallt och uppfriskande omslag.

 

Pris: 1.750 kr

 

Tid som ej avbokats senast 24 timmar innan behandling måste tyvärr debiteras. Tack för er förståelse!

 

 

 

OUR TEAM

 

Our team consists of competent and internationally experienced barber with a solid and long working-knowledge of fashion, trends, aesthetics and traditions. A team composed to meet all requirements that our diverse clientele may have and where knowledge of trends around the world is of great importance.