Barber & Books

 

Gå till Barber & Books bokning

 

Böcker och skägg? Ja, Barber & Books stod ut redan från början.
Sedan 2007 har de flottaste fotoböckerna och de stiligaste männen samlats i vår lilla butik på Östgötagatan, Södermalm i Stockholm. Sju år senare har vi nu lanserat vår egen produktserie som har tagits fram med hjälp av våra egna erfarna barberare tillsammans med fältets bästa kemister. Alla produkter är tillverkade i Sverige av naturliga och högpresterade ingredienser.

 

Vi som driver Barber & Books heter Håkan och Catarina Ström. Efter en resa till NY och ett möte med en liten barbershop / bookstore i Harlem växte idén fram att skapa ett liknande koncept i Stockholm.. Håkan, med över 30års erfarenhet, mästarbrev som frisör och sitt kunnande inom företagsutveckling, driver nu en barbershop i klassisk anda, och Catarina har flyttat sitt skrivande från hemmet till samma lokal där hon nu sköter den dagliga driften av företaget. Efter några månader av planering, ritande och snickrande skapade vi Barber & Books utifrån vad vi själva tycker om, och vi hoppas att du också ska göra det! 

 

Välkommen till Barber & Books!


NK Manlig depå

 

Gå till NK Manlig Depå bokning

 

Första torsdagen och söndagen i varje månad finns vi även på NK Manlig Depå, där vi erbjuder följande behandlingar:

 
CLASSIC SHAVE.

En klassisk knivrakning med varma omslag. Välj om du vill ha skägget klippt och konturerna rakade eller om du vill bli helt slätrakad. Lämpliga krämer och oljor appliceras under behandlingen som avslutas med ett kallt, uppfriskande omslag. Behandlingen tar cirka 60 minuter och kostar 800 kr.

 

QUICK FIX.

Du får en trimning av din frisyr eller ditt skägg, där konturer/nacke fixas till eller där ditt skägg får tillbaka sin skärpa. Behandlingen tar cirka 30 minuter och kostar 500 kr. 

 
KONSULTATION MED BARBERARE HÅKAN STRÖM.

Håkan Ström från Barber & Books är en av Sveriges mest erkända barberare. Under din konsultation delar han med sig av sin kunskap inom rakning, skägg och hår. Du får produktrekommendationer samt råd och tips kring hur du rakar dig på bästa sätt, hur du underhåller ditt skägg och vilka frisyrer du passar i.

Håkan Ströms yrkesskicklighet är känd både här hemma och utomlands. Med 35 år i frisörbranschen och som grundare av en av Sveriges första moderna barbershops och grooming-varumärke Barber & Books, har han haft visningar, shower och utbildningsseminarier, med en lång rad celebriteter i sin kundstock.

 

SPECIALPRIS FÖR NYCKELKUNDER.

 För dig som är Nyckelkund dras priset av vid köp av valfria produkter för motsvarande värde. 

Konsultationen tar cirka 30 minuter och kostar 300 kr.

 

Välkommen till NK Manlig Depå Stockholm.