ARTISANSHIP · STYLE · PLEASURE

 

Böcker och skägg? Ja, Barber & Books stod ut redan från början.
Sedan 2007 har de flottaste fotoböckerna och de stiligaste männen samlats i vår lilla butik på Östgötagatan, Södermalm i Stockholm. Sju år senare lanserade vi vår egen produktserie som har tagits fram med hjälp av våra egna erfarna barberare tillsammans med fältets bästa kemister. Alla produkter är tillverkade i Sverige av naturliga och högpresterade ingredienser.

 

Vi som driver Barber & Books heter Håkan och Catarina Ström. Efter en resa till NY och ett möte med en liten barbershop / bookstore i Harlem växte idén fram att skapa ett liknande koncept i Stockholm.. Håkan, med över 30års erfarenhet, mästarbrev som frisör och sitt kunnande inom företagsutveckling, driver nu en barbershop i klassisk anda, och Catarina har flyttat sitt skrivande från hemmet till samma lokal där hon nu sköter den dagliga driften av företaget. Efter några månader av planering, ritande och snickrande skapade vi Barber & Books utifrån vad vi själva tycker om, och vi hoppas att du också ska göra det! 

 

 

 

 

ÅTERFÖRSÄLJARE

BARBER & BOOKS PRODUKTER

 

 

Vill du bli återförsäljare? Kontakta oss på hakan@barberandbooks.se

                     


 

PERSONUPPGIFTSPOLICY

 

Vi vill att du som kund skall veta att dina personuppgifter hanteras med sekretess och att vår policy är att följa gängse regler och lagar gällande lagstiftningen om GDPR . Vill du veta mer - Gå in på länken nedan

 

Läs hela vår personuppgiftspolicy här